Ona hledá jeho On hledá ji

Horoskopy, věštírna, astročlánky

Naleznete zde měsíční a týdenní horoskopy, pomoci a poradit Vám mohou také zkušené kartářky a věštkyně.
www.astroclanky.cz

Amatérky na sex po telefonu
Soukromé erotické linky dívek, které si sex po telefonu opravdu užívají. Naleznete zde nadržené brunetky i vášnivé blondýnky, které uvítají i perverzní erotická přání a fantazie.

Holky na sex z Brna
Hledáš holky na sex? Co zkusit holky na sex z Brna? Nejsi z Brna? Nevadí, na webu dobryprivat.cz najdeš dalších 300 holek z celé České Republiky.

Sex po telefonu a erotický chat
Sex po telefonu je naší vášní a máme rády klasické i netradiční sexy hrátky. Zavolej a užij si sex po telefonu, při kterém se budeme vzájemně vzrušovat.

Sex po telefonu a sms chat
Sex po telefonu a erotický sms chat s výběrem z několika desítek atraktivních dívek. Sexy blondýnky i vášnivé brunetky jsou na erotické lince nonstop. Naleznete zde také erotické povídky a příběhy.

Sex po telefonu a erotický chat
Stránky zaměřené na 100% živý sex po telefonu a erotický chat. Amatérky, blondýnky a brunetky jsou zde na erotické lince nonstop. Snadný a rychlý výběr dívky, které lze ihned zavolat nebo napsat sms.

Sexshop - Sexshopinka.cz Sexshopinka má pro Vás ty nejlepší erotické pomůcky, vibrátory, erotické prádlo a spoustu dalších hraček pro zpestření erotických hrátek.

Rabbit Hall - erotické masáže

Zažijte neopakovatelnou rozkoš a relaxaci celého těla pomocí speciálních stimulačních masáží erotogenních zón a intimních partií v salonu Rabbit Hall.
www.massagehall.cz

Nadržené slečny na erotické lince

Nadržené osmnáctky i zkušené milfky, které sex po telefonu přivádí k hlasitým orgasmům. Vyber si u nás dívku, zavolej a užij si parádní sex, při kterém se vzájemně přivedeme k vyvrcholení.

Erotické linky a sex po telefonu

Máme šikovné pusinky a spoustu erotických fantazií. Vzruší nás také tvá perverzní přání, která s tebou rády zrealizujeme. Vyber si u nás dívku, zavolej a užijeme si společně bouřlivé orgasmy.



Hlavní strana > Ona hledá jeho > Inzerát číslo 99535

ROZV.ZENA Z PRAHY,VS,68 LET,170 CM,STREDNI POSTAVY HLEDA NA VAZNY VZTAH MUZE Z PRAHY,VS,VYSSI POSTAVY,NEKURAKA,BEZ DOMACICH ZVIRAT.PROSIM TELEFON.


Odpovědět lze hovorem do hlasové seznamky na 909 555 555 kód 500 nebo zasláním SMS inzerujícímu ve tvaru: SEZN 627852 text odpovedi na 909 55 99. SMS s Vaším vzkazem bude ihned předána na mobil inzerenta.

Odpovědět po SMS

Pokud chcete odpovědět na tento inzerát SMS zprávou, napište SMS ve tvaru:

SEZN 627852 text odpovedi

Tuto SMS zprávu odešlete na číslo:

909 55 99

(číslo je společné pro všechny operátory)

Vaše zpráva bude okamžitě předána inzerentovi a na váš mobil bude doručeno potvrzení o předání zprávy.

Délka SMS zprávy nesmí přesáhnout 160 znaků (nepoužívejte tzv. dlouhé SMS zprávy, které umožňují odesílat například telefony NOKIA). V SMS zprávách nepoužívejte diakritiku. Co je to diakritika?

Odpovědět po telefonu

Pro hlasovou odpověď na tento inzerát a následné telefonické spojení s inzerujícím volejte:

909 555 555 kód 500

(číslo je společné pro všechny operátory)

Help Nápověda: Jak…

REKLAMA
laska600.jpg, 93kB Horoskopy a věštírna

usporme600.jpg, 93kB

USPORME.CZ - Porovnání cen Půjčky, elektřina, plyn, pojištění, mobilní tarify. Porovnejte nabídky a vyberte si nejvýhodnější.

www.usporme.cz
© Stránka Od 18 let. Technicky zajištuje TOPIC PRESS s.r.o., IC: 483 94 084. Cena hovoru 55 Kc/min., cena jedné SMS 99 Kč, info@topicpress.cz, TOPICPRESS.CZ, PlatMobilem.cz.