Ona hledá jeho On hledá ji

Horoskopy, věštírna, astročlánky

Naleznete zde měsíční a týdenní horoskopy, pomoci a poradit Vám mohou také zkušené kartářky a věštkyně.
www.astroclanky.cz

Amatérky na sex po telefonu
Soukromé erotické linky dívek, které si sex po telefonu opravdu užívají. Naleznete zde nadržené brunetky i vášnivé blondýnky, které uvítají i perverzní erotická přání a fantazie.

Holky na sex z Brna
Hledáš holky na sex? Co zkusit holky na sex z Brna? Nejsi z Brna? Nevadí, na webu dobryprivat.cz najdeš dalších 300 holek z celé České Republiky.

Sex po telefonu a erotický chat
Sex po telefonu je naší vášní a máme rády klasické i netradiční sexy hrátky. Zavolej a užij si sex po telefonu, při kterém se budeme vzájemně vzrušovat.

Sex po telefonu a sms chat
Sex po telefonu a erotický sms chat s výběrem z několika desítek atraktivních dívek. Sexy blondýnky i vášnivé brunetky jsou na erotické lince nonstop. Naleznete zde také erotické povídky a příběhy.

Sex po telefonu a erotický chat
Stránky zaměřené na 100% živý sex po telefonu a erotický chat. Amatérky, blondýnky a brunetky jsou zde na erotické lince nonstop. Snadný a rychlý výběr dívky, které lze ihned zavolat nebo napsat sms.

Sexshop - Sexshopinka.cz Sexshopinka má pro Vás ty nejlepší erotické pomůcky, vibrátory, erotické prádlo a spoustu dalších hraček pro zpestření erotických hrátek.

Rabbit Hall - erotické masáže

Zažijte neopakovatelnou rozkoš a relaxaci celého těla pomocí speciálních stimulačních masáží erotogenních zón a intimních partií v salonu Rabbit Hall.
www.massagehall.cz

Nadržené slečny na erotické lince

Nadržené osmnáctky i zkušené milfky, které sex po telefonu přivádí k hlasitým orgasmům. Vyber si u nás dívku, zavolej a užij si parádní sex, při kterém se vzájemně přivedeme k vyvrcholení.

Erotické linky a sex po telefonu

Máme šikovné pusinky a spoustu erotických fantazií. Vzruší nás také tvá perverzní přání, která s tebou rády zrealizujeme. Vyber si u nás dívku, zavolej a užijeme si společně bouřlivé orgasmy.



Hlavní strana > Ona hledá jeho > Inzerát číslo 71934

RADA BYCH POZNALA MUZE DO 70 JSEM OD Havlickova Brodu je mi 65. Ziju sama zajmi vseho druhu. Je mi smutno


Odpovědět lze hovorem do hlasové seznamky na 909 555 555 kód 500 nebo zasláním SMS inzerujícímu ve tvaru: SEZN 694054 text odpovedi na 909 55 99. SMS s Vaším vzkazem bude ihned předána na mobil inzerenta.

Odpovědět po SMS

Pokud chcete odpovědět na tento inzerát SMS zprávou, napište SMS ve tvaru:

SEZN 694054 text odpovedi

Tuto SMS zprávu odešlete na číslo:

909 55 99

(číslo je společné pro všechny operátory)

Vaše zpráva bude okamžitě předána inzerentovi a na váš mobil bude doručeno potvrzení o předání zprávy.

Délka SMS zprávy nesmí přesáhnout 160 znaků (nepoužívejte tzv. dlouhé SMS zprávy, které umožňují odesílat například telefony NOKIA). V SMS zprávách nepoužívejte diakritiku. Co je to diakritika?

Odpovědět po telefonu

Pro hlasovou odpověď na tento inzerát a následné telefonické spojení s inzerujícím volejte:

909 555 555 kód 500

(číslo je společné pro všechny operátory)

Help Nápověda: Jak…

REKLAMA
laska600.jpg, 93kB Horoskopy a věštírna

usporme600.jpg, 93kB

USPORME.CZ - Porovnání cen Půjčky, elektřina, plyn, pojištění, mobilní tarify. Porovnejte nabídky a vyberte si nejvýhodnější.

www.usporme.cz
© Stránka Od 18 let. Technicky zajištuje TOPIC PRESS s.r.o., IC: 483 94 084. Cena hovoru 55 Kc/min., cena jedné SMS 99 Kč, info@topicpress.cz, TOPICPRESS.CZ, PlatMobilem.cz.